Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vandaag de andere 2 kwartfinales WK Onder 17

Nadat de Mexicanen van hun voorsprong genoten scoorde binnen 5 minuten Venezuela hard terug, 1-2. In de 2e helft werd er niet meer gescoord en bereikt het team met de meeste schoten “on target” de halve finale.

Het 2e duel van gisteravond ging tussen Duitsland en Spanje, het werd zeer 1-2 waarbij Spanje al in de 9e minuut op voorsprong wist te komen. De Duitsers probeerde een hoop (paal, lat en de Spaanse keepster lagen in de weg) maar het lukte pas in de 94e minuut te scoren. Maar dat was niet voldoende want al in de 1e helft had Spanje al een 0-2 voorsprong genomen.

En vanavond komende de tegenstanders van Venezuela en Spanje uit de volgende twee wedstrijden. Om 16:00 uur Zuid-Korea tegen Ghana, winnaar speelt tegen Venezuela en het andere duel is tussen Japan en Engeland. De winnaar hiervan speelt tegen Spanje, afstrap om 19:00 uur. Opvallend aan dit duel is dat de wedstrijd onder leiding staat van de Amerikaanse Ekaterina Koroleva.

foto: twitter FIFAWWC

Het bericht Vandaag de andere 2 kwartfinales WK Onder 17 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *