Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Twente maakt kans op de top 4 van Europa

paars

De welbekende potten zijn bekend gemaakt voor de 8e finales van de UWCL 2016/17. FC Twente zit in pot B (unseeded) samen met Bayern Munchen (Miedema & Van der Gragt), FC Zurich, Brescia, Slavia Praag, Eskilstuna United, BIIK-Kazygurt en Manchester City.

En in pot A (seeden) zitten Lyon, Wolfsburg, FC Rosengard, PSG, Fortuna Hjørring, Brondby, Barcelona en Rossiyanka.

Dit seizoen zijn er twee debutanten in de 8e finales: Eskilstuna United, Manchester City (Tessel Middag). BIIK-Kazygurt heeft ook een unieke prestatie geleverd door als 1e team uit Kazakhstan die deze ronde weet te bereiken.

De speeldagen zijn 9/10 en 16/17 november.

Het bericht FC Twente maakt kans op de top 4 van Europa verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.