Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Fortuna’54 hoopt weer eens op 3 punten

actie-f-54Weet koploper Fortuna Womerveer optimaal te profiteren?

Voor we dat weten moeten we natuurlijk tot zondagmiddag afwachten, uiteraard ook weer live bij ons te volgen. We beginne in ieder geval om 12:00 uur met een Zuidelijke derby op sportpark Alde Wielerbaan tussen Venlosche Boys (10)  Nuenen (8). Ook op hetzelfde tijdstip ook een 2e Zuidelijke derby en hierin ontvangt Prinses Irene (13) het gedegradeerde FC Eindhoven AV (4). Je kunt de wedstrijd bijwonen op sportpark De Schellen. Een uur later begint als het goed is een 3e Zuidelijke derby en die is in Etten-Leur waar DSE (6) rond de klok van 13:00 uur aftrapt tegen Someren (12). En de koploper ontvangt een zeer uitgebalanceerd team dat te laag staat in het tussenklassement.

De aftrap tussen Fortuna Wormerveer (1) en Maarssen (9) is om 14:00 uur. Ook SVO Fortuna’54  (11) degradeerde uit de Topklasse en heeft het moeilijk maar het mag dan wel weer tegen het team waarvan de trainer-coach vorig  weekend opstapte: Kolping Boys (7). En het geplaagde Victoria Boys (14) speelt om 14:00 uur thuis tegen SV Venray (5). En als je zondagmiddag rond 15:00 uur tijd hebt, ga dan het volgende duel bezoeken, een absolute aanrader: Buitenveldert VR2 (3) en SC ’t Zand (2)!

Het bericht Fortuna’54 hoopt weer eens op 3 punten verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *