Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Koploper Odysseus’91 naar Amsterdam

odysseus balWeet Odysseus de VR2 van Wartburgia van zich af te houden?

Dat weten we gauw genoeg want het duel staat al gepland om 11:00 uur op sportpark Drieburg. Pas in de middag spelen de andere teams en we hebben twee duels om 14:00 uur, beginnend op sportpark De Pauw tussen sc Klarenbeek (3) en Unicum (12). En het 2e duel gaat tussen IJFC (7) en DSS (9) dat met 3 andere op 7 punten staat. En op sportpark De Kooltuin begint om 14:30 uur FC Rijnvogels (6) tegen het mee gepromoveerde Barendrecht VR2 (11). Weet FCR de 3 punten thuis te houden want dan doet het hele goeie zaken!

Wie ook good business kan doen is Rhoon (5) dat op haar eigen sportpark De Omloop de meiden van Smerdiek (8) ontvangt. Ook voor Rhoon geldt dat winst wellicht 1 of 2 posities hoger kan gaan staan. En het laatste duel is een must watch. Het is om 15:00 uur en op sportpark De Wending (Heerhugowaard) en gaat natuurlijk tussen Reiger Boys (2) en het nog stroeflopende Berkel (10).

Het bericht Koploper Odysseus’91 naar Amsterdam verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *