Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Loes Geurt met PSG door naar de kwartfinales

Het is het team van Sherida Spitse (LSK Kvinner) niet gelukt om de 1-3 voorsprong te verdedigen. In Parijs werd het een 4-1 winst voor het team van PSG, met Loes Geurts op de bank, mede dankzij een hatrick van de Braziliaanse Christiane. En naast PSG sluiten ook Rossiyanka, Brescia en Eskiltuna United aan om samen met Manchester City, Barcelona, Bayern Munchen, Wolfsburg, Brondby, Slavia Praag, Fortuna, Zurich, FC Rosengard, BIIK-Kazygurt, Lyon en natuurlijk FC Twente as maandag geloot te worden voor de kwartfinale loting.

Het bericht Loes Geurt met PSG door naar de kwartfinales verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *