Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Mooie wedstrijden in de 1e klasse C

rkdeo-kolpingWeet RKDEO haar vrije val te stoppen? Uiteraard lees je dat zondagmiddag weer terug maar we beginnen eerst om 11:00 uur met een thuis wedstrijd van de koploper, Rigtersbleek, tegen de VR2 van Eldenia (6). Een uur later begint op sportpark Gagelman het cruciale duel voor de middenmoot tussen De Zweef (9) en WVC (7). En om 14:00 uur ontvangt RKDEO (10) het verrassend goed presterende Witkampers (3) in Nootdorp. De nummer 2 van deze competitie, FC Berghuizen, begint om 14:00 uur op sportpark De Kuil (Bussum) tegen nummer 4 SDO.

En in Noord-Holland een lekkere derby tussen Alcmaria Victrix (8) dat thuis op sportpark Egemonderhout de meiden van Velsen (12) ontvangt. En het laatste duel is om 14:30 uur en gaat tussen Purmerland (11) thuis tegen Hoogland (5).

Het bericht Mooie wedstrijden in de 1e klasse C verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *