Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Neemt Jong Telstar afstand in de Topklasse?

actie-eldeniaEr staan weer zeer mooie duels in de Topklasse zaterdag. We beginnen eerst om 13:00 uur in Zeist waar Saestum (9) de vrouwen van Eldenia (10) ontvangt. Beide teams begonnen wat stroef aan het seizoen en Eldenia moet winnen om in ieder geval lucht te houden voor de p/d plaatsen. Een kwartier later begint RKHVV (11) op sportpark De Blauwenburcht aan het sleutel duel tegen RVVH (12). Beide teams hebben het heel zwaar en verwachten een duel waarin beide teams vol gas geven. De kraker van deze competitie is stiekem toch wel Jong Telstar (1) thuis tegen Ter Leede (2). Samen met DTS Ede weten deze twee teams het net makkelijk te vinden. De aftrap is op sportpark Driehuis om 14:30 uur.

En we hebben dit weekend ook een echte derby en die gaat tussen Wartburgia (5) thuis tegen Buitenveldert (7), dit zijn altijd boeiende duel. sc Woezik (8) heeft als promovendi al 7 punten bij elkaar weten te spelen en mag morgen thuis knallen tegen Barendrecht (9) dat pas 4 punten heeft. En op sportpark Kastelenring staat de volgende kraker: Jong ADO Den Haag (3) vs DTS Ede! Beide teams mogen niet verliezen voor het kampioenschap maar we denken dat beide teams een te grote voetbal mindset om vol voor de winst te spelen. Dit duel staat gepland om 17:00 uur.

Het bericht Neemt Jong Telstar afstand in de Topklasse? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *