VV Trekvogels ontvangt FC Gelre

duel-gelre-nuenenLukt het de Trekvogels om aansluiting te vinden bij de top?

We beginnen om 11:00 uur met de thuis wesdtrijd van Bekkerveld (8) tegen OVV’67 (9). Een uur later maar dan in Roosendaal begint op sportpark Vierhoven, BSC (10), een uitdagende wedstrijd tegen VDZ (7). De nummer 5, Schijf, begint om 12:30 uur op sportpark De zoek tegenNooit Gedacht (6). Na de mooie winst van vorige week is SSS’18 (11) gebrand op een mooi resultaat in de thuis wedstrijd tegen Bavel (1). Je kunt erbij zijn, de aftrap is om 14:30 uur op sportpark de Raay. De topper in deze competitie is ook op hetzelfde tijdstip maar dan tussen Trekvogels (4) en FC Gelre (3) op sportpark De Kwakkenberg. En de laatste wedstrijd is ook om 14:30 uur, lekker die bekende tijden, maar dan op sportpark De Gijselaar tussen Amstenrade (2) en nummer laatst Baronie.

Het bericht VV Trekvogels ontvangt FC Gelre verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!