Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Weet ASC ’62 aan te sluiten bij de top?

actie asc leukWe starten in ieder geval eerst om 12:30 uur op sportpark Condersborg met de alles of niets wedstrijd tussen Oranje Nassau VR2 (9) – Be Quick Dokkum (12). Wie loopt weg en sluit aan? De nummer 2 van de competitie, S.C. Stiens, speelt om 14:30 uur op sportpark De Oosthoek tegen Hollandscheveld (8). Op het zelfde tijdstip maar dan in Koekange ontvangt Vitesse’63 (3) het opstomende ASC ’62 (5). En dan hebben we een 3-tal wedstrijden die om 15:00 uur starten. We beginnen eerst op sportpark De Waaie met de wedstrijd tussen St. Annaparochie (11) en die van Heerenveense Boys (1). Yes, de koploper komt op bezoek!

Dus zoals gezegd ook dit duel op hetzelfde tijdstip maar dan in Sneek tussen ONS Boso Sneek tegen The Knickerbockers, een Noordelijke derby! En het laatste duel is op sportpark Schutlanden en kan een interessant duel worden tussen Weide De (7) thuis tegen Be Quick’28 VR2 (4). De ladies uit Zwolle zijn zeg maar “OnFire”.

Het bericht Weet ASC ’62 aan te sluiten bij de top? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.