Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Wie pakt de winst tussen SteDoCo en VIOD?

actie-stiensWe beginnen in de hoofdklasse zaterdag met 4 wedstrijden om 14:30 uur. De eerste is tussen SSS (3) dat thuis op haar gelijknamige sportpark de meiden van Be Quick’28 (8) ontvangt, kunnen ze profiteren van het volgende duel? Dat is in Hoornaar en gaat natuurlijk tussen SteDoCo  (4) en zij spelen tegen VIOD  (2), dus een mooi affiche.

En laag vlieger HTC (11) speelt ook thuis maar dan op sportpark Pelikaan maar dan tegen Oranje Nassau (5). Op sportpark Skoatterwâld een middenmoot duel tussen Heerenveen (7) dat tegen wellicht een vermoeide IJzendijke (9) aantreed. Het voorlaatste duel is tussen nummer laatst Ter Leede VR2 (12) dat rond de klok van 15:00 uur de aftrap zal verrichten tegen Sporting 70 (10).

Het duel gaat cruciaal worden voor het team uit Sassenheim. En om 17:00 speelt de koploper, RCL (1), een uitwedstrijd tegen Jong PEC Zwolle (6) op sportpark De Marslanden. Het team uit Leiderdorp weet dan zeker wat het resultaat tussen SteDoCo en VIOD is, je kan altijd even gelijk toeslaan.

Het bericht Wie pakt de winst tussen SteDoCo en VIOD? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *