Kennismaking met meidenvoetbal in Sittard

V.V. Sittard organiseert, in samenwerking met Ecsplore, op woensdag 26 oktober de jaarlijkse vriendinnendag. Na de succesvolle activiteit vorig jaar wordt er ook dit jaar weer een voetbalmiddag voor meiden georganiseerd. De middag begint om 13.30 uur en is om 16.30 uur afgelopen.

Meidenvoetbal is in deze regio nog niet zo groot als op andere plekken in Nederland. Er zijn maar weinig clubs die meidenelftallen in de jeugd hebben. Daardoor moeten meiden vaker uitwijken naar andere plaatsen of meedoen met de jongens. Omdat V.V. Sittard in de lagere jeugdelftallen veel meiden heeft, wil men inzetten op deze doelgroep. Door middel van dit event wilt V.V. Sittard meidenvoetbal op de kaart zetten.

Wil jij kennismaken met meidenvoetbal? Of voetbal je al en krijg jij niet genoeg van het spelletje? Dan is deze voetbalmiddag iets voor jou! Schrijf je snel in met behulp van onderstaand inschrijfformulier. Deelname is gratis!

Het bericht Kennismaking met meidenvoetbal in Sittard verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!