Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Bernardus kan weer omhoog kijken

actie-bernardusSV Charlois won voor het eerst dit seizoen in de tweede klasse F, en als je dat doet dan maar goed, liefst 7-1 tegen SC ’t Zand vr 2. Maar in deze klasse degraderen drie clubs dus veel clubs moeten uitkijken onderin de kelder. SEP heeft daar geen last van, de koploper won met 1-4 van Viola. OJC tegen DUNO is niet gespeeld, waarom is niet bekend. Antibarbari is opgeklommen naar de derde plaats na een 6-3 overwinning bij Floreant. Bernardus is lekker bezig, 2-0 gewonnen van Bavel vr 2 en al 10 punten zijn binnen. HRC’14 en VV Gilze deden het voor 3-3, zie hier de stand.

 

Het bericht Bernardus kan weer omhoog kijken verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *