Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Best Vooruit heeft nieuwe trainer

best-vooruitBest Vooruit is er trots om een nieuwe trainer voor de vrouwen te mogen presenteren.
Arthur Pieters van 56 jaar is een rasechte voetbaltrainer die zijn hele leven als actief is als trainer. Afkomstig uit Amsterdam heeft hij bij vele clubs in het westen getraind. Zowel bij jongens en meisjesteams heeft Arthur zijn sporen verdiend. Naast zijn taken als trainer is Arthur ook actief voor de KNVB bij de Meisjes onder 14 en is vrijwilliger bij de Johan Cruijff Foundation.


Momenteel is deze gediplomeerde trainer actief als trainer bij SC Buitenveldert waar hij verantwoordelijk is voor meisjes en vrouwenvoetbal. Arthur woont sinds een jaar in Oirschot en kijkt er naar uit om onze vrouwen en meisjesvoetbal naar een hoger niveau te brengen.
Als laatste nog leuk te vermelden is dat Arthur ook deelneemt aan de serie over meisjesvoetbal die vanaf zaterdag a.s. om 18.15 uur op TV te zien is bij de AVRO/TROS.

Het bericht Best Vooruit heeft nieuwe trainer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *