Debutant FC Wolvega blijft verrassen

logo-wolvegaWint VV Berkum op 29 oktober van FC Wolvega dan is de eerste periodetitel binnen. De club is nog ongeslagen en staat 1 punt voor op AZSV dat de zesde overwinning op rij boekte, nu 0-1 tegen OZC. Genemuiden verloor met 6-4 van SVZW en staat nu 6 punten achter op Berkum. Debutant FC Wolvega heeft al 14 punten, erg knap. Juliana’32 kreeg eerder drie punten in mindering, zaterdag werd HZVV met 2-0 verslagen, en met de eerste drie punten is de aansluiting weer gevonden, zie hier. Bruchterveld heeft het opnieuw moeilijk, Olde Veste’54 heeft de aansluiting naar boven weer gevonden.

Het bericht Debutant FC Wolvega blijft verrassen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!