Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Debutant FC Wolvega blijft verrassen

logo-wolvegaWint VV Berkum op 29 oktober van FC Wolvega dan is de eerste periodetitel binnen. De club is nog ongeslagen en staat 1 punt voor op AZSV dat de zesde overwinning op rij boekte, nu 0-1 tegen OZC. Genemuiden verloor met 6-4 van SVZW en staat nu 6 punten achter op Berkum. Debutant FC Wolvega heeft al 14 punten, erg knap. Juliana’32 kreeg eerder drie punten in mindering, zaterdag werd HZVV met 2-0 verslagen, en met de eerste drie punten is de aansluiting weer gevonden, zie hier. Bruchterveld heeft het opnieuw moeilijk, Olde Veste’54 heeft de aansluiting naar boven weer gevonden.

Het bericht Debutant FC Wolvega blijft verrassen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *