Drama voor Diantha Lai

laiDiantha Lai vertrok niet zo lang geleden naar Amerika voor en nieuw avontuur, voetballen en studeren in het land waar het vrouwenvoetbal groter is dan het mannenvoetbal. Half december tot half januari zou ze een maand terugkomen, maar het ziet er nu heel anders uit.

Vorige week verliet ze het veld na een blessure, een MRI-scan bracht uitkomst, maar wel met slecht nieuws. Haar voorste kruisband en meniscus zijn afgescheurd en ze wordt binnenkort geopereerd. Haar laatste club in Nederland was Saestum, wij wensen haar veel sterkte!

Het bericht Drama voor Diantha Lai verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!