Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Drama voor Diantha Lai

laiDiantha Lai vertrok niet zo lang geleden naar Amerika voor en nieuw avontuur, voetballen en studeren in het land waar het vrouwenvoetbal groter is dan het mannenvoetbal. Half december tot half januari zou ze een maand terugkomen, maar het ziet er nu heel anders uit.

Vorige week verliet ze het veld na een blessure, een MRI-scan bracht uitkomst, maar wel met slecht nieuws. Haar voorste kruisband en meniscus zijn afgescheurd en ze wordt binnenkort geopereerd. Haar laatste club in Nederland was Saestum, wij wensen haar veel sterkte!

Het bericht Drama voor Diantha Lai verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *