DVC’26 wint vrijwel zeker 1e periodetitel

rob-bosmanFeest in Didam, de vrouwen van DVC’26 wonnen gisteren de eerste periodetitel. Alleen Varsseveld kan nog roet in het eten gooien, maar gezien het doelsaldo telt gelooft niemand daar in. Na de degradatie van vorig seizoen eindelijk blijde speelsters onder leiding van trainer Rob Bosman (foto). Nu al 18 punten uit 7 wedstrijden, ze zijn daar goed bezig. Varsseveld won met 3-0 van Longa’30 en maakt een flinke sprong op de ranglijst. SDOUC gaat na de tweede plaats, FC Gelre VR 2 werd met 5-0 verslagen.

En het eerste punt voor SC Westervoort is binnen, 1-1 tegen het tegenvallende DAW. SV Orion is een aanwinst in de tweede klasse, nu werd Teisterbanders met liefst 7-3 verslagen. Tubantia heeft een een goed debuut, 4-1 tegen Blauw Wit, waar de club staat zie je hier.

Het bericht DVC’26 wint vrijwel zeker 1e periodetitel verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!