Eerste overwinning voor SVC 2000

svc-logoNijnsel/TVE Reclame heeft de eerste periodetitel bijna binnen na de winst op Nuenen VR 2 (2-0). Maar omdat ook Rood Wit’62 maar blijft winnen moeten ze nog even wachten. HVCH liet zich verrassen door SVC 2000, het was de eerste overwinning (3-0) voor SVC 2000. FC Eindhoven VR 2 won weer, na de 7-0 van vorige week nu 5-0 tegen Festilent. Fortuna’54 VR 2 tegen OJC VR 2 is niet doorgegaan, ook het eerste elftal van OJC niet, wat zou er gebeurd zijn? FC Cranendonck won met 4-2 van Beerse Boys en klimt in de stand, zie hier.

Het bericht Eerste overwinning voor SVC 2000 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!