Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Eerste overwinning voor SVC 2000

svc-logoNijnsel/TVE Reclame heeft de eerste periodetitel bijna binnen na de winst op Nuenen VR 2 (2-0). Maar omdat ook Rood Wit’62 maar blijft winnen moeten ze nog even wachten. HVCH liet zich verrassen door SVC 2000, het was de eerste overwinning (3-0) voor SVC 2000. FC Eindhoven VR 2 won weer, na de 7-0 van vorige week nu 5-0 tegen Festilent. Fortuna’54 VR 2 tegen OJC VR 2 is niet doorgegaan, ook het eerste elftal van OJC niet, wat zou er gebeurd zijn? FC Cranendonck won met 4-2 van Beerse Boys en klimt in de stand, zie hier.

Het bericht Eerste overwinning voor SVC 2000 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *