FC Twente kent vanmiddag haar tegenstander

loting vrijdagVanmiddag om 13:30 de loting van de Champions League. Er zijn 2 potten van elk 8 teams geformeerd. In pot A zitten titelverdedigers Olympique Lyon, Wolfsburg, Rosengard (met Lieke Martens), Paris Saint-Germain (met keepster Loes Geurts), Fortuna Hjorring, Brondby, FC Barcelona en Rossiyanka.

In pot B met FC Twente, zitten ook topclubs als Bayern München, en debutant Manchester City. Dus laatstgenoemde 2 clubs met internationals Miedema, Van der Gragt en Middag! Ook FC Zurich, Brescia, Slavia Praag, Eskilstuna United, BIIK-Kazygurt.

Het bericht FC Twente kent vanmiddag haar tegenstander verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!