Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Twente kent vanmiddag haar tegenstander

loting vrijdagVanmiddag om 13:30 de loting van de Champions League. Er zijn 2 potten van elk 8 teams geformeerd. In pot A zitten titelverdedigers Olympique Lyon, Wolfsburg, Rosengard (met Lieke Martens), Paris Saint-Germain (met keepster Loes Geurts), Fortuna Hjorring, Brondby, FC Barcelona en Rossiyanka.

In pot B met FC Twente, zitten ook topclubs als Bayern M√ľnchen, en debutant Manchester City. Dus laatstgenoemde 2 clubs met internationals Miedema, Van der Gragt en Middag! Ook FC Zurich, Brescia, Slavia Praag, Eskilstuna United, BIIK-Kazygurt.

Het bericht FC Twente kent vanmiddag haar tegenstander verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *