Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Twente opnieuw tegen FC Barcelona

logo-barcelonalogo twente vrouwenFC Twente speelt opnieuw tegen FC Barcelona voor de achtste finale in de Champions League (UWCL). FC Twente speelt eerst in Spanje op 9 of 1o november, de return is een week later.

Vorig seizoen verloor het twee keer met 1-0 van de Spaanse kampioen.

Trainer Tommy Stroot kregen we niet te pakken, wel Roy Elferink: Tegen deze club wil je elk jaar wel spelen, daar kan je geen genoeg van krijgen. We gaan de club bestuderen, maar het zal anders moeten, we hebben geleerd van de eerdere wedstrijden, maar ze zijn ook nu weer favoriet. We beginnen uit, dat lijkt een voordeel om er in Enschede met een volle bak iets moois te van maken. De loting:

PSG – Kazygurt
FC Barcelona – FC Twente
Slavia Praag – Rosengard
Manchester City – Brondby
Brescia – Fortuna Hjorring
O. Lyon – FC Zurich
Eskilstuna United – Wolfsburg
Bayern M√ľnchen – Rossiyanka

Het bericht FC Twente opnieuw tegen FC Barcelona verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *