Het 23e Diamant Binnen Toernooi gaat weer van start

binnen-toernooiHet Diamanttoernooi is al jaren lang hèt zaalvoetbaltoernooi in de maand december. Zo’n 60 teams bestaande uit vrouwen en meisjes zullen weer deelnemen aan het grootste zaalvoetbaltoernooi van het Noorden. De organisatie ligt in handen van de zaalafdeling van VV Drachtster Boys en het toernooi wordt gehouden in de Snij Noord Hal aan de Sportlaan in Drachten.

We starten dit jaar met de voorronden op maandag 12 december voor de A en B categorie om op dinsdagavond 20 december te eindigen met de finales van de A categorie. Op vrijdagavond spelen de MO17 en MO19  en op zaterdag spelen de MO11, MO13 en MO15.

Opgeven kan door een mail te sturen naar diamanttoernooi@drachtsterboys.nl

Kijk voor meer informatie op de website van Drachtster Boys of op onze Facebook pagina Diamant Binnen Toernooi

Het bericht Het 23e Diamant Binnen Toernooi gaat weer van start verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!