Michele Seyen ten Hoorn laat Ter Leede VR 2 juichen

michelle-ten-hoornWeinig doelpunten zaterdag in de hoofdklasse. Alleen Michele Seyen ten Hoorn van Ter Leede vrouwen 2 scoorde twee doelpunten, maar ze waren erg belangrijk, het was de eerste overwinning voor de club, op naar meer. De weer scorende Thea de Blaey van VV IJzendijke loopt een doelpunt in, maar of ze er blij mee is? Haar club verloor in Heerenveen waar Marielle Degenkamp haar eerste doelpunt wist te scoren. Lisanne Kempe was goud waard voor VIOD, maar ook Romy Siera liet koploper RCL juichen met haar belangrijke doelpunt.

Klik hier voor de lijst.

Het bericht Michele Seyen ten Hoorn laat Ter Leede VR 2 juichen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!