SV De Meer wint van de buren Wartburgia

logo-sv-de-meerIn de tweede klasse A hebben alle clubs zeven wedstrijden gespeeld. Twee koplopers hebben we hier, Saestum VR 2 en SC ’t Gooi. Wartburgia VR 3 volgt op 1 punt maar liet zich zaterdag te kijk zetten door de buren van SC De Meer (3-2) Geen enkele club is nog ongeslagen, debutant Hercules uit Utrecht staat keurig op de vijfde plaats. GJS begint te draaien, de derde overwinning op rij, nu 2-0 tegen ARC.

Odysseus’91 VR 2 staat onderaan, de debutant heeft al  31 tegendoelpunten. Ook Delta Sports’95 staat laag, dat moet veel beter kunnen. DTS Ede VR 2 deed het knap tegen SC ’t Gooi (1-1) maar wacht nu twee uitwedstrijden. Klik hier voor de stand.

Het bericht SV De Meer wint van de buren Wartburgia verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!