Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

SV De Meer wint van de buren Wartburgia

logo-sv-de-meerIn de tweede klasse A hebben alle clubs zeven wedstrijden gespeeld. Twee koplopers hebben we hier, Saestum VR 2 en SC ’t Gooi. Wartburgia VR 3 volgt op 1 punt maar liet zich zaterdag te kijk zetten door de buren van SC De Meer (3-2) Geen enkele club is nog ongeslagen, debutant Hercules uit Utrecht staat keurig op de vijfde plaats. GJS begint te draaien, de derde overwinning op rij, nu 2-0 tegen ARC.

Odysseus’91 VR 2 staat onderaan, de debutant heeft al  31 tegendoelpunten. Ook Delta Sports’95 staat laag, dat moet veel beter kunnen. DTS Ede VR 2 deed het knap tegen SC ’t Gooi (1-1) maar wacht nu twee uitwedstrijden. Klik hier voor de stand.

Het bericht SV De Meer wint van de buren Wartburgia verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *