Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

SV Hillegom komt opzetten

tweede-klasse-eDe competitie in de tweede klasse E loopt wat schreef, sommige clubs hebben twee wedstrijden meer gespeeld. Het zal VV De Blokkers een zorg zijn, de club blijft maar winnen, nu met 7-0 van De Meern. Alle wedstrijden werden gewonnen en het heeft een mooi doelsaldo opgebouwd, zie hier. Buitenveldert Vrouwen 3 klimt naar de tweede plaats. Ook Fortuna Wormerveer vrouwen 2 zal hoog eindigen. SJC degradeerde vorig seizoen uit de eerste klassen, nu gaat het niet veel beter, nog steeds geen punten en maar 2 keer gescoord. SV Hillegom is bezig met een sterke reeks en nadert de top.

Het bericht SV Hillegom komt opzetten verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *