SV Hillegom komt opzetten

tweede-klasse-eDe competitie in de tweede klasse E loopt wat schreef, sommige clubs hebben twee wedstrijden meer gespeeld. Het zal VV De Blokkers een zorg zijn, de club blijft maar winnen, nu met 7-0 van De Meern. Alle wedstrijden werden gewonnen en het heeft een mooi doelsaldo opgebouwd, zie hier. Buitenveldert Vrouwen 3 klimt naar de tweede plaats. Ook Fortuna Wormerveer vrouwen 2 zal hoog eindigen. SJC degradeerde vorig seizoen uit de eerste klassen, nu gaat het niet veel beter, nog steeds geen punten en maar 2 keer gescoord. SV Hillegom is bezig met een sterke reeks en nadert de top.

Het bericht SV Hillegom komt opzetten verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!