Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vandaag de halve finales op het WK Onder 17

Lorena Navarro (Spanje)

Yes, vandaag gaat het gebeuren op het WK voor Onder 17 jaar want de halve finales staan voor vandaag ingepland in Jordaniƫ. Om 16:00 uur speelt Venezuela als thuisteam tegen Zuid-Korea.

En om 19:00 uur, een finale waard, is de 2e halve finale en die gaat tussen Spanje tegen Japan.

Enkele bijzonderheden zijn dat Japan de meeste doelpunten (16) heeft gemaakt, Spanje de beste aanvalsdriften heeft (97x), de meeste reddingen (14) bij keepster Caceres ligt en de (mede)topscorer speelt bij Spanje. Haar naam is Lorena Navarro (Madrid CFF) en heeft 5 schoten gelost en gewoon 5 keer gescoord. Een speelster uit de buitencategorie voor de Spanjaarden.

De topscoorder van Venezuela is Deyna Castellanos (5), die van Japan is Riko Ueki (4) en die van Zuid-Korea is Ri Hae Yon ook met 4 doelpunten. De top 3 assists zitten ook in de halve finales en dat zijn Hinata Miyazawa (Japan-3), Yerliane Moreno (Venezuela-3) en Oto Kanno met 2 en zij is ook van Japan. De meeste penalty’s zijn verzilverd door Georgia Stanway van Engeland.

Beide wedstrijden worden gespeeld in het King Abdullah II International Stadium in Amman dat een capaciteit heeft van 13265 zitplaatsen.

Het bericht Vandaag de halve finales op het WK Onder 17 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.