Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Veel doelpunten in de topklasse

kitty-ter-leedeanna-knol-telstarZaterdag vielen er 30 doelpunten in de topklasse, al 69 speelsters staan in de lijst. Marianne van der Schoor (DTS Ede) gaat haar productie van het vorige seizoen verbreken, toen 17 doelpunten, nu al staat haar teller op 9 treffers. Drie speelsters wisten twee keer te scoren, Kitty Susan (foto links) van Ter Leede, Chelly Drost van Buitenveldert, zij gaat naar vier doelpunten en ADO Den Haag speelster Rosalyn van den Dussen.

Anna Knol (foto rechts) van Jong Telstar heeft er ook al vijf gescoord. Twee speelsters staan op de tweede plaats met zes doelpunten, wie dat zijn? Klik hier.

Het bericht Veel doelpunten in de topklasse verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *