VV Brielle blijft koploper in 2e klasse B

foto-brielle

Nog twee clubs zijn ongeslagen in de tweede klasse B. Oostkapelle en RKAVV. Vooral RKAVV verrast iedereen, de club was eigenlijk via de nacompetitie gedegradeerd, maar door het terugtrekken van SVS bleven ze behouden en nu met veel succes. Oostkapelle staat een punt achter op koploper VV Brielle, ook LYRA draait prima met die 13 punten. DSVP won voor de tweede keer op rij, nu met 1-0 van Monster. UDO won van Quick Boys (1-3) maar staat nog in de gevarenzone. Voor het derde elftal van Barendrecht wordt het een lastig verhaal, nog geen punten voor de club, maar opgeven is geen optie. Bekijk hier de stand.

Het bericht VV Brielle blijft koploper in 2e klasse B verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!