Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Fortuna Wormerveer heeft 1e prijs nog lang niet binnen

logo-fortuna-wormerveerIn de zondag landelijke klassen valt de beslissing over het winnen van de eerste periodetitel op zondag 30 oktober. Fortuna Wormerveer of SC ’t Zand pakken die eerste prijs, beide hebben 21 punten, het doelsaldo van FW is echter veel beter, maar ze spelen wel een zware uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. SC ’t Zand speelt thuis tegen Fortuna’54.

In de eerste klasse C gaat het tussen VV Rigtersbleek en FC Berghuizen, beide 19 punten. Ze spelen tegen elkaar in Oldenzaal. VV Bavel staat er goed voor in de eerste klasse D, bij winst op Bekkerveld (thuis) viert het feest, Amstenrade heeft 1 punt minder, zij gaan naar OVV’67.

Het bericht Fortuna Wormerveer heeft 1e prijs nog lang niet binnen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *