Hoofdrol voor Nikki Saman (DSE)

nikki-dseTotaal 31 doelpunten in de zondag hoofdklasse. Een hoofdrol voor DSE speelster Nikki Saman, zij scoorde liefst vier doelpunten voor haar club en maakt een grote sprong in het klassement. Ook Lot Jochems van RKSV Nuenen baarde opzien door in de tweede helft een hattrick te scoren. Kim Bankers (Someren), Nadieh van de Einden/Ellis Michiels van SV Venray vonden ook twee keer het doel.

Nieuw in de lijst zijn Nicole Vervoort (Nuenen) Fleur van Schaik, Lara van Meer, Debbie Doomen (allen DSE). Glenda van Lieshout (FC Eindhoven) heeft er ook al vijf inliggen, de ook weer scorende Marte van de Wouw zelfs al acht, zie hier de stand.

Het bericht Hoofdrol voor Nikki Saman (DSE) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!