Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

RCL, Odysseus’91 en Heerenveense Boys wachten af

bijna-prijsEindigen in een periode teams gelijk, dan is het doelsaldo van de betreffende periode van doorslaggevende betekenis. Is dit ook gelijk, dan is het aantal doelpunten vóór beslissend. Is dit ook gelijk, dan volgt een beslissingswedstrijd. In een competitie van 12 en 14 clubs gaat de 1e periode over 8 wedstrijden.

Wint RCL op 29 oktober thuis van SteDoCo dan viert het feest. In de eerste klasse A zijn nog drie clubs in de race, Odysseus’91 en Reiger Boys staan er goed voor, hier valt de beslissing waarschijnlijk via het doelsaldo.

Odysseus’91 staat er goed voor. Klarenbeek heeft ook nog een kans. Heerenveense Boys is bij winst thuis tegen Hollandscheveld zeker van een prijs, ook pas op 29 oktober valt hier de beslissing, eerst krijgen we het KNVB bekervoetbal.

Het bericht RCL, Odysseus’91 en Heerenveense Boys wachten af verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *