Sellingen VR1 wint voor het eerst een wedstrijd

Het vrouwen voetbalelftal van vv Selingen heeft zaterdag na anderhalf jaar voor het eerst een competitiewedstrijd weten te winnen. De vrouwen van Sellingen boekten tegen Gieten de allereerste overwinning van hun bestaan. In Gieten werd er met 1-4 gewonnen.

Doordat de Sellingse vrouwen nog nooit een wedstrijd hadden gewonnen staan ze voor het eerst ook niet onderaan in de competitie. Sellingen VR1 staat na de overwinning op de voorlaatste plaats in de vijfde klasse zaterdag van het vrouwenvoetbal.

Het bericht Sellingen VR1 wint voor het eerst een wedstrijd verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!