Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Van alles en nog wat

vvnl-nieuwsZaterdag en zondag heel veel bekervoetbal op de site, we volgen ook de zes districten. Donderdag en vrijdag de voorbeschouwing op de site. Oranje speelt donderdag in en tegen Schotland, we gaan ze volgen via een tussenstand, het Schotse volkslied is mooi, wellicht het mooiste volkslied wat er is zie hier, de poll-vraag gaat erover.

FC Eindhoven had geen grensrechter bij zich tegen Prinses Irene, die club speelde daarom ook onder protest. Op voetbal.nl staat de uitslag niet gepubliceerd, we blijven dit volgen…..FC Twente oefent vrijdg in Duitsland tegen Herforder SV, meer clubs uit de Eredivisie gaan oefenwedstrijden spelen. En VV Trekvogels moet op zoek naar een nieuwe trainer per direct, lees op verder de advertentie.

Het vrouwen-1 team van vv Trekvogels, op zondag uitkomend in de 1ste klasse D, zoekt door omstandigheden per direct een trainer/coach. Wij zoeken een gediplomeerde en enthousiaste m/v, die de trainingen op woensdag en vrijdag verzorgt en het team begeleidt en coacht op de zondag.
U kunt uw interesse kenbaar maken door een mail te zenden naar:
Jo de Haan, Technische Commissie haan4150@planet.nl
of
Piet Geerts, secretaris piet.j.geerts@gmail.com

Het bericht Van alles en nog wat verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *