Het begon allemaal in Den Haag

logo ado den haagSheila van den Bulk is toegevoegd aan selectie OranjeLeeuwinnen. Zij is een van zes ex-ADO Den Haag speelsters die momenteel zijn opgenomen in de Oranje selectie. Mandy van den Berg, Merel van Dongen, Tessel Middag, Renate Jansen en Sheila van den Bulk maakten in 2012 allen deel uit van het kampioenselftal van ADO Den Haag Vrouwen. Lineth Beerensteyn werd na haar transfer naar FC Twente ook geselecteerd voor Oranje.

Barbara Lorsheijd (ex- ADO Den Haag) neemt momenteel met haar club FC Twente deel aan de UEFA Women’s Champions League. Zij speelt met haar club in november de 1/8 finale tegen FC Barcelona. Zij is niet geselecteerd voor Oranje.

Het bericht Het begon allemaal in Den Haag verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!