Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Interessante duels in vrouweneredivisie zaalvoetbal

zaal-255Vrijdag, 21 oktober a.s., staan enkele interessante duels op het programma. Landskampioen vv Pernis, uitgeschakeld in de beker, speelt tegen Zuidoost United in Schiedam. De landskampioen staat op de 4e plaats en heeft 6 punten uit twee duels. De bezoekers speelden 4 wedstrijden en hebben 9 punten. Winst is voor beide ploegen belangrijk in deze fase.

In Wehl krijgt FC Gelre het team van Hovocubo op bezoek. De thuisclub kwam in eerdere wedstrijden tot een overwinning. Bij de Hoornse ploeg is Marjan Brouwer geblesseerd. De ploeg van Rudy Monden staat op de derde plaats met 7 punten uit drie wedstrijden.

KTP Nieuw Roden had een moeizame start, maar versloeg in de laatste wedstrijd het ongeslagen Zuidoost United met 0 – 5. Nu krijgen ze debutant Team Alkmaar/Sportstars op visite. De Alkmaarse vrouwen wisten nog geen punten te halen.

Reiger Boys/ Treffer Uitzendbureau richt zich op de play-offs . In de vorige speelronde wist het team van Wouter Moraal in de zoemer te winnen van FC Gelre.

Nu krijgt het de debutant Avanti/Keuning Advocaten op de bezoek. De vrouwen uit Stiens pakten nog geen punten in deze competitie.

Programma 21 oktober 2016

 20.30 uur Wehl ( Beatrix Centrum)                    FC Gelre – Hovocubo

21.15 uur Leek (Sportcentrum)                         KTP Nieuw Roden –  Team Alkmaar/Sportstars

21.15 uur Schiedam (Margriethal)                      vv Pernis – Zuidoost United

21.15 uur Heerhugowaard(Waardergolf)              Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau – Avanti/Keuning Advocaten

 

Het bericht Interessante duels in vrouweneredivisie zaalvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *