Mieke Godrie en VV Schijf goed bezig

mieke-godrieShirley Kocacinar van Amstenrade loopt twee doelpunten in op de koploper, zie hier. Ook Kim Frins van Amstenrade klimt in de stand naar haar twee gescoorde doelpunten. Kiki Swanenburg (VDZ) en Mieke Godrie (foto) van VV Schijf vonden ook twee keer het net. Mieke Godrie en haar club VV Schijf onder leiding van Ton van Dongen doen het uitstekend als debutant. Nieuw in de lijst zijn Juultje Moerkens van BSC, Samantha Tielrooij en Hilde Veth, beide van VV Bavel en Marijke van den Dries van VV Trekvogels.

Het bericht Mieke Godrie en VV Schijf goed bezig verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!