Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Onder 17 straks richting Moldavië

uefa-onder-17Om zich te kwalificeren voor het EK2017 in Tjsechië speelt Onder 17 in poule (4) tegen Bulgarije, Noorwegen en Moldavië.

Het laatste land organiseert deze pre-kwalificatie. De nummers 1 en 2 kwalificeren zich direct voor de elite ronde en de beste van de nummers 3 mag ook mee. En op 11 november is de loting voor de elite ronde en is in het voorjaar van 2017. Het toernooi zelf is van 2 tot en met 14 mei in Tsjechië.

Dit zijn de wedstrijden voor de meiden: Bulgarije – O17 (21.10.2016), O17 – Moldavie (23.10.2016) en O17 – Noorwegen (26.10.2016).

Duitsland wist dit toernooi al 5 keer te winnen waarbij Spanje het toernooi al 2 keer op haar naam mocht schrijven. KNVB-coach Marleen Wissink heeft deze definitieve selectie voor Onder 17:

Jill Bayings (CTO Eindhoven Talent Team), Willienne ter Beek (CTO Amsterdam Talent Team), Kerstin Casparij (scHeerenveen), Licia Darnoud (FC Twente vrouwen), Daphne van Domselaar (Jong Telstar), Lisa Doorn (CTO Amsterdam Talent Team), Kelsey Geraedts (BorussiaVFL 1900 E.V.), Romée Leuchter (CTO Eindhoven Talent Team), Janou Levels (CTO Eindhoven Talent Team), Marisa Olislagers (CTO Amsterdam Talent Team), Aukje van Seijst (CTO Amsterdam Talent Team), Joëlle Smits (CTO Eindhoven Talent Team, foto), Romy Speelman (Jong ADO Den Haag), Anna Ursem (Telstar), Lotte van Veldhoven (CTO Eindhoven Talent Team), Leonie Vliek (Jong PEC Zwolle), Kirsten van de Westeringh (CTO Amsterdam Talent Team), Lynn Wilms (CTO Eindhoven Talent Team).

Op de standby-lijst staan:

Amy Banarsie (Jong PEC Zwolle), Lois Niënhuis (Longa’30), Noa Pawirodimedjo (sc Heerenveen).

Het bericht Onder 17 straks richting Moldavië verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *