Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ook dit komt helaas voor

pas1Wellicht nog een leuke anekdote hoe de KNVB (af en toe) met regels omgaat.

Enkele weken geleden hadden we een uitwedstrijd. Als borg voor de sleutel van het kleedlokaal moesten we de pasjes inleveren. De scheidsrechter controleerde voor aanvang geen pasjes. Na de wedstrijd kwamen wij er achter dat een speelster had meegedaan en gescoord die niet op het wedstrijdformulier stond (feitelijk dus niet gerechtigd). Na melding bij de KNVB ( feitelijk dus 2 overtredingen, nl scheidsrechter niet controleren passen en ongerechtigde speelster meegedaan) volstond de KNVB in alle wijsheid met een boete van  € 8,70 voor de vereniging voor administratief verzuim (speelster die wel lid was niet op het formulier zetten).

Zo zie je maar aan de ene kant heel snel consequent en aan de andere kant toch marchanderen met haar eigen regels, want die waren ook in dit geval duidelijk.

Het bericht Ook dit komt helaas voor verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.