Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Topscorers 1e klasse C weer bijgewerkt

sandy

Liefst vier speelsters wisten zondag in de eerste klasse C drie keer te scoren. Voor VV De Zweef waren dat Sharon Wieldraayer en Ilze de Vries, Marloes Hulshof namens VV Rigtersbleel en Sandy van de Water (foto) van WVC. Mandy Brummelkamp van RKVV Velsen scoorde twee doelpunten. Dat deed ook Lindsay Jongedijk van VV Rigtersbleek die al op negen doelpunten staat. Meerdere nieuwe speelsters staan in de lijst, zo ook Livia Dos Santos Bahia, het lijkt wel Portugees, maar ze draagt het shirt van VV Hoogland. Bekijk hier de stand.

Het bericht Topscorers 1e klasse C weer bijgewerkt verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *