Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Een echte hattrick voor Nadine Noordam

De Onder 19 meiden hebben gistermiddag een heerlijke 6-0 winst geboekt op Bulgarije.

Bij rust stond het al 4-0 mede door 3 doelpunten van ADO Den Haag speelster Nadine Noordam, Ashleigh Weerden (CTO) maakte het kwartet compleet in de 2 minuten extra tijd. Na rust werd het een fysiek duel en over en weer werden overtredingen gemaakt waarbij alleen de Bulgaarse Dimitrova een gele kaart kreeg.

Pas in de slotfase van de wedstrijd wist Onder 19 weer te scoren via de ingevallen Quinty Sabajo (CTO) en de in de basis gestarte Kay-Lee de Sanders (CTO). En door deze uitslag hield keepster Lize Kop haar doel schoon.

Onder 19 wist verder 29 kansen te creƫren waarvan er 12 op doel waren en 5 keer werd een schot geblokt waarbij 1 de paal is geraakt. De Bulgaren kwamen twee keer bij het goal maar wisten naast te schieten en kregen ook geen corners mee, wel 12 tegen. En onze meiden waren zo gretig dat ze zelfs 5 keer buitenspel stonden maar dat zijn allemaal verbeterpunten voor de volgende wedstrijd. Die staat al gepland voor vrijdag 21 oktober tegen Moldaviƫ en de aftrap is om 13:00 uur.

Het bericht Een echte hattrick voor Nadine Noordam verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *