Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

KNVB en Eredivisie teams slaan handen ineen

20161020-opleidingsdistrict-west
Meidenvoetbal is booming! Steeds meer verenigingen geven meisjes de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in meisjesteams of door te voetballen tussen de jongens. In samenwerking met ADO Den Haag en Telstar/VVNH organiseerde de KNVB op dinsdag 18 oktober een voetbaldag voor meiden. Ruim 75 meiden kwamen hier op af en lieten de aanwezig scouts hun talenten zien.

Rond half tien in de ochtend was het al een drukke boel op het knusse terrein van SVOW. Ruim 35 meiden waren aanwezig om in de ochtendsessie te laten zien wat ze konden. Zij werden ontvangen en begeleid door KNVB-coaches Sander Luiten en Annabel Toorenburg. Namens ADO Den Haag waren technisch coördinator Alex Scholte, trainer van het schaduw-team Henk Poortvliet en scout Daan Schnur aanwezig. Telstar werd vertegenwoordigd door Onder 16 coach

Gerard Timmers

De sessie bestond uit vijf blokken van twintig minuten. Na een aarzelend begin werd er als snel leuk gevoetbald en kreeg de staf een goed beeld van de aanwezige kwaliteiten. In de middag volgden nog eens 40 meiden eenzelfde programma.

We kunnen spreken van een geslaagde activiteit! ADO Den Haag Vrouwen is zeer te spreken over deze samenwerking met zowel de KNVB als Telstar. Samen kunnen we het meidenvoetbal naar een hoger niveau brengen!

bron: adopowervrouwen.nl/

Het bericht KNVB en Eredivisie teams slaan handen ineen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *