Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nederlandse meiden spelen graag voor Borussia

kelsay gladbachHet is nog vroeg, maar op 12 maart 2017 wil Borussia Mönchengladbach weer een talentendag voor Nederlandse meisjes organiseren. Er wordt in 2 groepen gewerkt . Van 10-14 jaar en van 15 tot 17 jaar. Deelname is gratis.

De plaats wordt nog nader bekend gemaakt maar zal ergens in midden Limburg plaats vinden. Meisjes -18 jaar mogen maar maximaal 50 km van de Nederlands/Duitse grens wonen. De afstand tot Mönchengladbach vanaf de grens doet er niet toe. De 8 Nederlandse meiden die nu reeds bij Borussia -17 voetballen zullen alles begeleiden.

Dit team staat mee bovenaan in de Bundesliga -17 in Duitsland. Opgeven kan alleen via Email naar info@hubsalden.nl Voor info kun je wel bellen met Hub Salden 06 53942292

Het bericht Nederlandse meiden spelen graag voor Borussia verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *