Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vanavond de 1e oefenwedstrijd van Oranje

De Schotse selectie herbergt een aantal ervaren speelsters maar ook club teamgenoten van onze meiden die onder leiding van bondscoach Arjan van der Laan die de 1e van de 4 oefeninterlands vanavond gaat spelen.

Bij Manchester City (Tessel Middag) zijn dat Jennifer Beattie en Jane Ross. Voor Arsenal (Sari van Veenendaal, Dominique Janssen en Daniëlle van de Donk) is dat Emma Mitchell. Om nog even in Engeland te blijven komen Shanice van de Sanden en Mandy van den Berg (FC Liverpool) haar teamgenoot Caroline Weir tegen.

En onze meiden die bij Bayern München spelen, Vivianne Miedema en Stefanie van der Gragt (laatst genoemde is geblesseerd afgehaakt en vervangen door Sheila van den Bulk), komen Lisa Evans sowieso achter de schermen tegen.

Laatst genoemde vind ons Nederlands elftal zeer goed, vooral qua fysiek en onze techniek wordt geprezen. Daarom alleen kijkt het Schotse vrouwenvoetballandschap uit naar deze krachtmeting. De “up coming” lady aan hun kant is Erin Cuthbert, we zijn benieuwd of ze speel minuten mag maken want ze heeft enorm veel talent voor een 18 jarige speelster.

De wedstrijd speelt zich af in het Tony Macaroni Arena stadion en aftrap is om 20:00 uur. En verder is ook Lieke Martens (FC Rosengard) niet van de partij vanwege een knieblessure, Eshly Bakker (FC Twente) neemt haar positie over. Vanavond kun je de wedstrijd in ieder geval live hier volgen, mocht er een livestream beschikbaar zijn laten we dat gauw weten!

Het bericht Vanavond de 1e oefenwedstrijd van Oranje verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *