Zaterdag volop bekervoetbal

beker-knvbZaterdag staan er vijf wedstrijden op het programma in de tweede ronde van de KNVB beker. Be Quick’28 speelt thuis tegen Saestum, de topklasser begint steeds beter te draaien, maar de thuisclub kan op eigen veld en voor eigen publiek iets extra’s laten zien, want het is wel bekervoetbal. DTS Ede ontvangt RKHVV in Ede, de uitslag is onvoorspelbaar, RKHVV heeft wel vaker gestunt in de beker.

Eldenia thuis tegen Jong ADO Den Haag mag er ook wezen, en SC ’t Zand gaat op bezoek bij Jong PEC Zwolle, een schitterde affiche tussen twee veel scorende clubs. VV IJzendijke moet weer een lange busreis maken, dit keer naar Nijverdal, daar wacht zaterdag om 16:00 VV De Zweef.

Het bericht Zaterdag volop bekervoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!