Portugal en Roemenië spelen 1e play-off wedstrijd

poster-portugal

Vanavond speelt Portugal thuis in het eigen Estadio do Restelo (Lissabon) de 1e play-off wedstrijd voor het EK in ons land. En ze spelen deze wedstrijd tegen het verrassende Roemenië. De heenwedstrijd is op dinsdag 25 oktober en gespeeld worden in het stadion van Dr. Constantin Radulescu in Cluj. Beide landen hebben tot nu toe nog geen deelname kunnen afdwingen op een groot toernooi. Wie van de twee ook als laatste weet te kwalificeren is de 5e debutant op het EK naast Oostenrijk, België, Schotland en Zwitserland.

In de selectie van Roemenië zijn Laura Rus, Ştefania Vătafu en Florentina Olar de namen om in de gaten te houden. De middenvelder Cláudia Neto en spits Edite Fernandes zijn de target players bij Portugal.

De volgende landen zijn al, naast organisator Nederland, al gekwalificeerd: Duitsland, Oostenrijk, België, Denemarken, Engeland, Frankrijk, IJsland, Italië, Noorwegen, Rusland, Schotland, Spanje, Zweden en Zwitserland.

Het bericht Portugal en Roemenië spelen 1e play-off wedstrijd verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!