Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Een hele mooie wedstrijd tussen Zweden en Iran

20151021_zweden_iran_2016Op vrijdagavond werd een mooie oefeninterland gespeeld tussen Zweden en Iran. Het was een wereld ervaring voor de speelsters en begeleiding van Iran ondanks de 7-0 nederlaag.

De wedstrijd zou eigenlijk een dag eerder gespeeld worden maar de visum aanvragen namen een sprong in een diepe bureaucratische molen en daardoor verliep de heenreis een dag vertraging op. Ondanks dat was de blijdschap niet minder om, zelfs nog groter want vele landgenoten die in Zweden wonen waren naar Gotenburg afgereisd om hun heldinnen aan te moedigen. De uitslag was niet relevant, de gehele voorbereiding, Zweden als land en tegenpartij, de entourage en het plezier in en van het spel, daar ging het vrijdagavond om! De samenvatting kun je hier zien.

Het bericht Een hele mooie wedstrijd tussen Zweden en Iran verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *