Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

In 1e play-off voor WEURO2017 een aparte misser

Het is verbazingwekkend dat Portugal niet tot scoren wist te komen, zoveel kansen waarbij de tactiek van de Roemenen wel duidelijk was. De bekende bussen werden van stal gehaald en ondanks dat wisten ze zelf twee keer gevaarlijk te worden maar ze waren, net als de Portugezen, ook erg druk met kleine overtredingen maken.

De captain van de Portugezen, Cláudia Neto, had er een makkelijke avond van kunnen maken door de toegekende penalty te verzilveren maar ze raakt het “houtwerk” en de rug van keepster Andrea Părăluţă. Op 25 oktober, als Nederland in en tegen Duitsland oefent welke live te zien is op Fox vanaf 16:10 uur, is de alles beslissende wedstrijd. Dan ontvangt Roemenië de Portugezen in het Dr. Constantin Rădulescu stadion te Cluj-Napoca, aftrap om 17:00 uur.

Het bericht In 1e play-off voor WEURO2017 een aparte misser verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.