Japan ondanks overwicht met zilver naar huis

De Japanse meiden waren vrouw en meester in de WK finale Onder 17 wat betreft kansen creëren, zelfs in de blessure tijd van de 2 helft! Ze wisten er namelijk 24 te creëren tegenover 7 van de Noord-Koreanen. Die hadden sowieso wat moeite met het tempo en moesten vaak ligt aan de noodrem trekken waarbij hun keepster met een paar mooie reddingen haar doel schoon wist te houden. Gelukkig geen verlenging maar direct de penalty’s waarin Rio Kanekatsu (vertaald: リオ カネケーヒーウ) de 3e niet kon verzilveren. De winnende werd gemaakt door Kim POM UI die dit toernooi al succesvol wist te zijn.

Het bericht Japan ondanks overwicht met zilver naar huis verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!