Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Spanje pakt brons op het WK Onder 17

De Spanjaarden hebben het brons op het WK voor Onder 17 weten te pakken door Venezuela met 0-4 te verslaan.. In de 1e helft was het nog moeizaam maar onder leiding van de Ethiopische scheidsrechter Ledya Tafesse pakken ze een 0-1 voorsprong. Uit een mooie aanval via de linkerflank wist Eva Navarro uit een schitterende pass van Candela Andujar de verdiende voorsprong. Na rust werd er erg gecontroleerd gespeeld door de Venezuelanen maar Spanje trok de wedstrijd naar zich toe via 3 doelpunten van Lorena Navarro.

Het bericht Spanje pakt brons op het WK Onder 17 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *