Spanje pakt brons op het WK Onder 17

De Spanjaarden hebben het brons op het WK voor Onder 17 weten te pakken door Venezuela met 0-4 te verslaan.. In de 1e helft was het nog moeizaam maar onder leiding van de Ethiopische scheidsrechter Ledya Tafesse pakken ze een 0-1 voorsprong. Uit een mooie aanval via de linkerflank wist Eva Navarro uit een schitterende pass van Candela Andujar de verdiende voorsprong. Na rust werd er erg gecontroleerd gespeeld door de Venezuelanen maar Spanje trok de wedstrijd naar zich toe via 3 doelpunten van Lorena Navarro.

Het bericht Spanje pakt brons op het WK Onder 17 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!