Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Aanvangstijd van FC Twente tegen FC Barcelona bekend

logo_fc_twente

De aanvangstijden van de heenwedstrijden in de UWCL, UEFA Women’s Champions League, zijn bekend gemaakt. FC Twente speelt eerst uit in het Mini-Estadi tegen FC Barcelona om 18:30 uur.

Bayern München met Vivianne Miedema & Stefanie van der Gragt spelen om 18:00 uur een thuiswedstrijd tegen Rossiyanka. En Manchester City neemt het met Tessel Middag ook thuis op maar dan tegen Brøndby.

De overige wedstrijden van woensdag 9 november zijn: Lyon – Zurich (18:15 uur) en Brescia – Fortuna (20:30 uur). En op donderdag 10 november speelt PSG (Loes Geurts) een uitwedstrijd in Khazakstan tegen BIIK-Kazygurt, aftrap om 10:00 uur. Ook Lieke Martens speelt op deze avond met haar FC Rosengård een uitwedstrijd maar dan tegen Slavia Praag (18:30 uur). En het laatste duel is tussen Eskilstuna dat thuis Wolfsburg ontvangt, hier is de aftrap om 19:00 uur.

Het bericht Aanvangstijd van FC Twente tegen FC Barcelona bekend verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *