Aanvangstijd van FC Twente tegen FC Barcelona bekend

logo_fc_twente

De aanvangstijden van de heenwedstrijden in de UWCL, UEFA Women’s Champions League, zijn bekend gemaakt. FC Twente speelt eerst uit in het Mini-Estadi tegen FC Barcelona om 18:30 uur.

Bayern München met Vivianne Miedema & Stefanie van der Gragt spelen om 18:00 uur een thuiswedstrijd tegen Rossiyanka. En Manchester City neemt het met Tessel Middag ook thuis op maar dan tegen Brøndby.

De overige wedstrijden van woensdag 9 november zijn: Lyon – Zurich (18:15 uur) en Brescia – Fortuna (20:30 uur). En op donderdag 10 november speelt PSG (Loes Geurts) een uitwedstrijd in Khazakstan tegen BIIK-Kazygurt, aftrap om 10:00 uur. Ook Lieke Martens speelt op deze avond met haar FC Rosengård een uitwedstrijd maar dan tegen Slavia Praag (18:30 uur). En het laatste duel is tussen Eskilstuna dat thuis Wolfsburg ontvangt, hier is de aftrap om 19:00 uur.

Het bericht Aanvangstijd van FC Twente tegen FC Barcelona bekend verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!