Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nabeschouwing Eredivisie zaalvoetbal

geelLaatste seconden beslissend in zaalvoetbalduels vrouwen

Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau behaalde in de laatste seconden een overwinning op het debuterende Avanti/Keuning Advocaten. De bezoekers trokken zich terug op de eigen helft en zette daar druk op de thuisclub. Het waren De Boer en Pinkster die voor een 0-2 voorsprong zorgden. Aaike Verschoor kon vlak voor de rust de aansluitingstreffer binnen schieten.

Na de rust namen de Friezinnen een 1 – 3 voorsprong door opnieuw Pinkster. Wouter Moraal spoorde zijn speelsters aan en het was Lotte Bijl die 2 -3 maakte. Aanvoerder Monique van Rijst schoot de gelijkmaker binnen. Twintig secondes voor het eindsignaal bezorgde Danique Nagel de thuisclub de overwinning.

FC Gelre verspeelt drie punten in laatste seconden tegen Hovocubo.  Iris Thus maakt al snel de openingstreffer voor de thuisploeg. De ploeg van Rudy Monden kwam weer op gelijk hoogte door Marcella Cabrera. Het spel golft op en neer. Beide keepsters geven niks weg. Na de wissel schiet Rozemarijn Hendriks de thuisploeg naar een 3 -1 voorsprong. Met nog 45 seconden te spelen maakt Suzanne Deckers de  2 – 3.  Met nog 9 secondes scoort Benthe Huijsman de gelijkmaker en delen de ploegen de punten.

KTP Nieuw Roden komt weer op stoom. In de wedstrijd tegen hekkensluiter Team Alkmaar/ Sportstars werd een 6 – 0 overwinning. Dit zorgt voor de derde plek in de stand.

In Schiedam was het de derde wedstrijd voor vv Pernis. Het speelde tegen Zuidoost United en wist ook nu de volle winst te pakken. Het werd een 7 – 3 overwinning voor de landskampioen. Door deze drie punten pakt de Rotterdamse formatie de leiding in de eredivisie

Uitslagen 21 oktober 2016

FC Gelre – Hovocubo  3 – 3

KTP Nieuw Roden –  Team Alkmaar/Sportstars 6 – 0

vv Pernis – Zuidoost United 7 – 3

Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau – Avanti/Keuning Advocaten 4 – 3

 

 

 

Het bericht Nabeschouwing Eredivisie zaalvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *