Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Lisa Smeitink (Colmschate MO19) scoort dubbele hattrick

20161024_colmschate_lisa_smeitinkOp 22 oktober speelt SV Colmschate MO19 de belangrijke inhaalwedstrijd in de hoofdklasse tegen Be Quick’28 in Zwolle.

Deze wedstrijd betekent voor SV Colmschate aanhaken bij de middenmoot of afdalen naar de kelder van de poule. Met een gedurfd strijdplan en een geweldig gemotiveerd team staan de meiden aan de aftrap. Na enige aftasten, beginnen de meiden van SV Colmschate elkaar te vinden en treedt het strijdplan in werking. Eindstand 0-11.

Waar De Stentor eigenlijk geen aandacht besteed aan jeugdvoetbal in Deventer en meidenvoetbal ook nooit een plekje in de goed gevulde krant krijgt, viel een van de verslaggevers een tweet van de trainer van SV Colmschate op: Lisa scoort een hattrick in 4 minuten.

Telefonisch werd even geverifieerd op dit wel klopte, want een hattrick in vier minuten is toch wel uniek te noemen. Het verhaal werd nog iets unieker; Lisa Smeitink maakte namelijk een dubbele hattrick, waarvan de eerste binnen 4 minuten. De ijzersterke en razendsnelle spits van SV Colmschate MO19 wist 7 keer achter elkaar te scoren en uiteindelijk 8 keer het net te vinden in de wedstrijd. Zoiets unieks verdient aandacht en dus staat er eindelijk een leuk stukje over meidenvoetbal in de Stentor.

Een geweldig compliment voor de spits van MO19, waar de teller inmiddels op 21 goals in 7 wedstrijden staat. Naast een compliment voor Lisa verdient de gehele MO19 van SV Colmschate een compliment voor hun aanhoudende aanvalsdrang en geweldige teamprestatie. Het allergrootste compliment in deze wedstrijd is echter voor Be Quick’28! Met zulke cijfers verliezen is nooit leuk, maar wat is dit team positief gebleven! Ze hebben 90 minuten lang geprobeerd te voetballen, er was geen wanklank te horen en ook waren er geen frustraties zichtbaar bij een grote achterstand, heel knap!

Het bericht Lisa Smeitink (Colmschate MO19) scoort dubbele hattrick verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *